Petróleum - a gyógyító (rák)gyógyszer

Petróleum - a gyógyító (rák)gyógyszer


Petróleum - a gyógyító (rák)gyógyszer

(olvasd végig)

Hallott már a petróleum gyógyító hatásáról? Aligha hiszem, mivel sok patikus is úgy tartja, hogy méreg a testnek, és erre a célra nem adja ki Önnek. Pedig ez az évezredes természetes orvosság évtizedeken át a Német Gyógyszerkönyvben is szerepelt. Aztán a Német Gyógyszerészeti Bizottság törölte.

Miért? Az állítólagos nem bizonyított hatása miatt. (megjegyzésem: És mert ez széles körben hozzáférhető, olcsó és nem lehet rajta nyerészkedni.)

A petróleum kőolajszármazék. A kőolaj tömörített növényi massza. A növényeknek napfényre volt szükségük, máskülönben nem fejlődhettek volna növénnyé. Az üvegeken sajnos „mérgező” és „maró” stb. feliratok vannak. Merő népbutítás!

Természetesen most csodálkozik, hogy miként gyógyíthatna a petróleum? A petróleum alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít.

Ne hagyja elijeszteni magát attól, ha azt állítják: ezt nem szabad meginni, ez méreg az emberi szervezetnek. Ez nem így van, mivel mindig újra bebizonyosodik, hogy a petróleum mindenek előtt a rák, daganatok, áttétek, prosztatabetegségek, cukorbetegség, gyengeség, gyermekbénulás, ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leukémia, vérszegénység, máj-, epe-, bél-, emésztési zavarok és sok más megbetegedés gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.

Sőt, rákbeteg kutyákat és macskákat is eredménnyel kezeltek vele.

Totális tisztítókúrát jelent az egész szervezet számára és hozzájárul a jó közérzethez. Tudományosan bizonyított, hogy testünk daganatokkal szembeni védekező rendszere a kötőszövetben található, és meg kell próbálnunk e funkció erősítését. Az is tény, hogy a rák sugárterápiás kezelése sajnos a szervezet védekező erejét és immunrendszerét gyengíti. Dr.med. Sichert biztosít bennünket arról, hogy a petróleum alkalmazásakor egyetlen mérgezéses esetet sem jegyeztek fel.

Az ismert rákkutató, Dr.med. Paul Gerhardt Seeger (…), a petróleum általi gyógyulást így magyarázta: „1936-1940 között folytatott kutatásaim alapján bizonyságot nyert, hogy a rákos sejtben koleszterin-észterifikáció következik be, és ezeket az észtereket [= savból és alkoholból víz kilépésével keletkező vegyület] a petróleum feloldja, miáltal a sejt képes magát regenerálni.”

Hogy jöttek rá egyáltalán, hogy a petróleum megiható? Nos, Bakuban, az olaj oroszországi fővárosában, gyakran előfordult, hogy az olajkutaknál dolgozó munkások olajos kezükkel a szájukhoz értek és a kutaknál keletkező finom olajpárát is önkéntelenül beszívták, amely aztán a gyomrukba került. A rutinszerű orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy az olajkutaknál tevékenykedő munkások egyáltalán nem betegedtek meg rákban, sem daganat sem áttét nem volt a szervezetükben. (Itt érdemes megemlíteni, hogy autószerelők és azok, akik folyamatosan olajos kézzel dolgoznak és eközben sebet ejtenek magukon, ritkán vagy szinte soha nem szenvednek fekélyes sebektől.) Kutatták e jelenség okát, és csodálkozva jöttek rá arra, hogy ennek oka nem lehet más, mint a szinte naponta nem szándékosan szervezetükbe jutó kis mennyiségű petróleum; ez sokak számára érthetetlennek tűnt. De mégis így volt, és manapság ismételten sok hírt kapunk a petróleum bizonyított gyógyító erejéről.

Az orosz kutató, Leonyid Olschwang, figyelmét azerbajdzsáni kutatók arra hívták fel, hogy kátránnyal, amely nyersolaj-maradványokkal vegyített tiszta aszfalt, ösztönözhető a növények növekedése.

Mikor állatoknak kátrányt adtak, meglepő eredményre jutottak. Ez a teheneknél olyan megnövekedett tejhozamot jelentett, amely minden várakozást felülmúlt. Tengeri malacok, melyeknél mesterségesen rákbetegséget idéztek elő, ismét egészségesek lettek.

Kátránnyal beoltott patkányok, melyek koruknál fogva fáradékonyak és kimerültek voltak, frissekké és élénkekké váltak.

E megfigyelések kíváncsivá tették a sztavropoli kutatókat, és kísérleti laboratóriumokban embereken is kipróbálták. A tudományos akadémia egyik tagja, Pjotr Gusseinow, önmagát bocsátotta rendelkezésre. Sikerült több 50 év fölötti személyt rávennie arra, hogy a nyersolajat rendszeres időközökben bevegyék. Egy 70 éves orvos erről számolt be: „Miután a nyersolajat három hónapon keresztül fogyasztottam, testi és szellemi képességeim fokozódtak. Azt is észleltem, hogy szervezetem legtöbb funkciója ismét a 25 évvel előtti szinten működött.”

A nyersolajkúra egyik résztvevője írta: „Munkaképességem és szellemi fogékonyságom hihetetlen mértékben megnőtt, ekcémám a nyersolajas fürdők hatására egyre inkább visszaszorult.”

Ezt a hatást most már az orosz gerontológusok [= az öregedés kutatásával foglalkozó kutatók] is, akik éppolyan bizalmatlanok, mint nyugati kollégáik, behatóan kezdték vizsgálni a moszkvai Gerontológiai Intézetben.

A zágrábi Körbler professzor kifejtette, hogy a petróleum alkalmazása hosszú múltra tekinthet vissza. A korábban még csak világítási célra használt petróleum gyógyítási célokat is szolgált. Az asszíriai-babiloni kultúra tetőfokán az ott bőségesen előforduló petróleum orvosságként szolgált gyomorbántalmakra és adott esetben gyomorrák ellen is. Hasonlót Nápolyból is jelentettek a 16. századból, és az olasz Bernardo Ramazini (1633-1714) rákos daganatokra tett petróleumos borogatást. A petróleumot népi gyógyhatási szerként ismerték az indiánok éppúgy, mint a magyarok és a szerbek.

Már Samuel Hahnemann, a homeopátia [= természetes összetevőkön alapuló gyógyhatású készítmények, melyek mellékhatások nélkül segítik szervezetünket a gyógyulás felé] megalapítója, is adott a betegeinek higított petróleumot, 3 – 30 centiliter adagokban görvélykór [= a nyak mirigyeit megtámadó betegség], bőrkiütések, érzelmi zaklatottság, izgalmak, ijedelmek, aggodalmak stb. által kiváltott hosszantartó panaszok, lappangó gyomor- és tüdőpanaszok, felkeléskori szédülés, látászavarok, fülviszketés, rosszullét, prosztatabántalmak, rekedtség, száraz köhögés, ájulás, gyors szívdobogás, tarkó- és farkcsontfájdalmak, recsegő ízületek, merev térd, fagydaganatok, száraz bőr, herpesz, hőhullámok, hidegérzet és megkeményedett mirigyek ellen.

Thomas Pollard orvos 1791.12.2-án jelentette meg az angol „Medical Commentaries” folyóiratban Dr. Duncan-hoz írt levelét, melyben kifejezetten utal petróleum felhasználására rákos betegségek kezelésében. Ez az első írásos nyoma a petróleum rák elleni hatásosságának. (Itt meg kell jegyezni, hogy az akkori orvosok is tudtak megbízható diagnosztikát felállítani és jó diagnoszták voltak, a ma rendelkezésre álló berendezések nélkül is.)

Visszaesés a középkor legsötétebb babonáiba, állítják a petróleum ellenségei. „Nem szabad azonban egyetlen lehetőséget sem kihasználatlanul hagyni, ha vizsgálatok és megfigyelések révén a petróleum beteg és különösen rákbeteg testsejtekre való hatása egyértelműen megállapítható”, követelik a petróleum szószólói az orvosoktól.

A petróleummal való kísérletekből leszűrt alábbi tapasztalatokat a Zeitschrift der Internationalen Medizinischen Gesellschaft für Blut- und Geschwulstkrankheiten [= vér- és daganatos betegségekkel foglalkozó nemzetközi orvosi társaság folyóirata] 1964. évi 5. számában olvashatjuk:

A rákos sejtben lévő nukleinsavak [= az élő szervezetek sejtmagvában és a citoplazmában található, az átöröklésben szerepet játszó, nagy molekulájú anyag] különböznek az egészséges sejtektől: elfajultak. (Most megkérdezhetik: Mi az oka azon testidegen nukleinsavak létrejöttének, melyek a sejtekben elfajulnak és így rákot képeznek? [Dr. Tullio Simoncini olasz onkológus munkásságából most már tudjuk, hogy a rákot gombafertőzés okozza]). Kutatások alapján tudjuk, hogy e testidegen nukleinsavak valóban rákot okoznak, és az elpusztításuk meggátolja a rák kialakulását.

Minden eszköz, amely a rák ellen hat, vagy károsítja az elfajult nukleinsavakat, vagy ismét rendbe hozza a sejtek félreirányított anyagcseréjét, vagy átalakítja az agyalapi mirigy funkcióit.

Keressünk olyan anyagokat, melyek segítségével blokkolhatjuk vagy megakadályozhatjuk az elfajult nukleinsavak fejlődését! Feltételezzük, hogy a petróleum esetleg ebben az irányban is gátlóan hat.

Nos, a betegeknek a petróleum bevétele után ismét étvágyuk lett, testtömegük gyarapodott. Nehéz ételeket is fogyaszthattak, az emésztésük normalizálódott. A vérnyomásuk javult és megindult a vörös vértestek szaporodása.

Kémiai szempontból a petróleum különböző szénhidrogének vegyülete, melynél az amerikai kőolaj a metán-sorba [= telített szénhidrogén, az alkánok (paraffinok) homológ sorának első tagja], míg az európai ill. az orosz kőolaj a nafta-sorba [= ásványolaj] tartozik.

A magyarázat az lehet, hogy a szénhidrogének a sejtfunkciókra hatnak és ezáltal áthangolják az anyagcserét. Azaz a petróleum nyilvánvalóan a teljes anyagcserét kedvezően stimulálja, és nem csupán magára a daganatra fejt ki hatást.

Körbler professzor szerint ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a szénhidrogének az agyalapi mirigy és az emberi test más mirigyeinek fokozott, esetleg az eddigiektől eltérő pályákon futó, aktivitását is kiváltják.

Egy ilyesfajta áthangolás minden további nélkül elegendő lehet arra, hogy az emberi szervezetben gyógyulási folyamat induljon be, főleg, ha a beteg magatartása e áthangolódás iránt fogadókészséget mutat.

A petróleum-terápia esetleg hozzásegíthet a daganat kiújulásának megakadályozásához és az áttétek kialakulásának megelőzéséhez. Magától értetődő, hogy egyidejűleg a vér ph-értéket [a pH-érték egy oldat savas, semleges vagy bázikus reakcióját mutatja] is normalizálni kell.

A. Vogel A KIS DOKTOR című népszerű művében írja az ideggyulladásról: "Van egy régi egyszerű módszer, amely nem túl kellemes, viszont hatékony eljárás: rongyot vagy vattát petróleumba áztatunk és a begyulladt testrészre (hát, kar, láb) helyezzük. Ügyeljünk arra, hogy a borogatás addig maradjon a beteg testrészen, míg a bőr egészen vörössé és forróvá válik."

Azon a tényen, hogy a petróleum-terápiával jobbulás figyelhető meg, nincs okunk többé kételkedni. Így írt a Zeitschrift für Blut- und Geschwulstkrankheiten [= Vér- és daganatos betegségekkel foglalkozó folyóirat] 1966. évi 12. kiadásában.

Ehhez már csak a következőt lehet hozzáfűzni:

„A betegség egyedül az Ön betegsége, a teste az Öné, és egy közelgő katasztrófa az Ön katasztrófája. Éppen ezért használja a saját értelmét, és ne hagyja, hogy olyan nézeteket erőltessenek Önre, amellyel nem ért egyet. Különösen akkor ne, ha az Ön testéről és az Ön életéről van szó.”

A hersbrucki elsőfokú bíróságon 1979.1.17-én petróleum-perre került sor. Dr. Dünkelmeyer igazságügyi orvosszakértő kijelentette, hogy egyetlen olyan esetet sem ismer, amikor a petróleum bevétele káros hatással járt volna. Azon a véleményen volt, hogy mindent fel kell használni, ami segíthet.

Ha a mai orvosok nyitottabban állnának hozzá a petróleumkúrához, sokkal több emberen lehetne segíteni.

A petróleum fogyasztására, adagolására több változatot ismerünk. Ez nyilván függ a betegség súlyosságától, fajtájától, de van, aki csupán megelőzés végett veszi magához. Hogy ezek közül melyiket alkalmazza, hiszen minden ember más, mindenki különbözőképpen reagál az egyes kúrákra, azt a tisztelt Olvasónak kell eldöntenie.

Oleum petrae album rect. G179 néven ismert az a tisztított petróleum, melyet a szakirodalom ajánl, max. 0,001% aromatartalommal és 185-225 fok forrásponttal. Ez német nyelvterületű országokban jobb patikákban kapható. (De az irodalom javasol még 100-140 illetve 145-200 fok forráspontú terméket is.) Viszont népi források arra utalnak, hogy célunknak maximálisan megfelel a közönséges fehér (a valóságban sárgás színű) petróleum is, vattán vagy kávéfőző készülékben használatos szűrőn átszűrve. Ez a petróleumfajta általában benzinkutaknál vagy háztartási üzletekben szerezhető be.

Fogyasztási javallatok:
Megelőzésre: egy teáskanálnyi petróleum 6 héten át, kb. 2 órával reggeli előtt, éhgyomorra.

14 napon keresztül minden reggel 1 teáskanálnyi petróleum éhgyomorra, 2 órával a rendes evés és ívás megkezdése előtt. Utána 8 hét szünet, majd egy 28 napos éjszakai kúra következik. Minden évben célszerű ezt megismételni. Esetenként hasmenés léphet fel. Ez jó, mivel jelzi, hogy a bél tisztulása folyamatban van. A hasmenés ellen ne vegyünk be ellenszert, mivel az megzavarhatja a tisztulás menetét. Ezért is célszerű a kúrát pl. hétvégén vagy ünnepnapok előtt elkezdeni. Ha a hasmenés 3 nap után még mindig tartana, vegyünk be természetes hasmenés elleni szert.

Reuma esetén naponta háromszor 2 teáskanálnyi petróleumot vegyünk be és naponta egyszer dörzsöljük be vele a fájó részeket. Ehhez bőrkrémet is használhatunk, hogy meggátoljuk a bőr kiszáradását.

Azon testrészeket, melyek viszketnek, égnek, duzzadtak, gyulladtak (pl. végbél, hüvely, száj, nyelv, íny, foghús), tisztított petróleummal nedvesítsük be és csipkebogyómag-olajjal dörzsöljük be. A szájban a petróleumot a csipkebogyómag-olajjal együtt néhány percig forgassuk, majd vagy nyeljük le vagy köpjük ki.

Megelőzésre évente egyszer 12 napon át 1 teáskanálnyi petróleum.

Vérmérgezés esetén: 8 napon keresztül napi 1 teáskanálnyi petróleum.

1 teáskanálnyi petróleum, célszerűen egy órával reggeli előtt, 6 héten át, majd 8 hét szünetet követően újabb 4 hétig. Szükség esetén a kezelés évente megismételhető.

Lefekvés előtt is magunkhoz vehetjük a petróleumot (általában 1 teáskanálnyit, jó pár órával egy könnyű vacsora elfogyasztása után, viszonylag üres gyomorra. Ennek az az előnye, hogy a petróleum egész éjjel kifejtheti hatását anélkül, hogy élelemmel vegyülne. Ez egy 2 hónapos kúra, melyet 2 hónapos szünet követ. Ezt kiegészíthetjük a cikóriakávé jótékony hatásával, ami lehet napi 3-4 pohárnyi. Ebben az esetben a petróleumkúra szintén 2 hónapos, mely után azonban csak 2 hét szünetre van szükség.

A nők szervezete este jobban befogadja a petróleumot, mint reggel.

Tipp: Akit zavar a petróleum íze, az tartsa a petróleumot hűtőben. A hideg ugyanis meggátolja az ízmolekulák teljes kibontakozását és így számukra jobban fogyasztható.

A gyógyszertári minőségű tiszta petróleumot itt szerezhetitek be: http://pharmafutar.hu/index.php

A témában már a híres Szabó Gyuri bácsi is nyilatkozott. Elmondása szerint ismeri ezt a gyógymódot, de ő maga nem használta. Viszont nem veti el mint lehetőséget, és nem is tartja méregnek.

https://www.facebook.com/ASzentFokosSzovetsege
forrás: petroleum.lorincz-veger.hu 

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségVilága cikkajánló

Túl sokat cipelsz...
Egészség, Egészség cikkek
"Vannak fájdalmak,amelyek a szívben vannak terhelve,és azokat nem lehet könnyen eltávolítani.Tanuld meg elengedni ...
Hiába próbálkozik, nem képes lefogyni?
Életmód, Fogyókúra
Közismert volt már korábban, hogy a rossz minőségű, kevés alvás és az alvászavarok az egészségre károsak
Dr.Hamer II.rész
Egészség, Betegségek
Hamer 1963-tól 1986-ig rendelkezett orvosi gyakorlati engedéllyel, amikor azt műhiba miatt visszavonták .
Alacsony szénhidráttartalmú gyümölcsök
Egészség, Egészség cikkek
Gyümölcsökre szüksége van a szervezetünknek. Sok értékes vitaminokat, antioxidánsokat és ásványi anyagokat t ...
Cickafark
Népi gyógyászat, Gyógynövények
A cickafark egy olyan gyógynövény, mely nem hiányozhat életünkből.
Gyaloglással a betegségekkel szemben.
Életmód, Táplálkozás
A rendszeres gyaloglás nagyon jó hatással van az egészségünkre. Sok betegség megelőzésére alkalmas. A gyalogl ...
Erdei gyömbérgyökér
Egészség, Egészség cikkek
Csökkenti a fájdalmat és a reggeli ízületi merevséget. Jótékonyan hat a visszerekre, reuma és izomgörcsök kez ...
Lábfürdők hasznossága
Egészség, Egészség cikkek
A teljes méregtelenítés elérésének többféle módja van, de messze a legjobbak a lábfürdők
Hogyan éljünk 10 évvel tovább?
Egészség, Egészség cikkek
Én döntöm el,hogy meg akarok öregedni, vagy sem,állítja a svéd háziorvos, egyetemi tanár 20 év kutató- és tu ...

További cikkek »

 

 

 

 

EgészségVilága cikkajánló

További cikkek »