Lábfürdők hasznossága

Lábfürdők hasznossága


JAPÁN MÉREGTELENÍTÉSI TECHNIKA

 
Már az első alkalmazás után érezni fogja az eredményt! Annyira jó, próbáld ki!

A baktériumok és méreganyagok folyamatosan bejutnak a szervezetünkbe az ételekkel, italokkal és a levegővel, ezért a mi feladatunk, hogy naponta méregtelenítsük a szervezetünket, hogy elkerüljük a jövőbeni súlyos betegségeket, és felgyorsítsuk a már meglévő betegségek kezelését.
 
A teljes méregtelenítés elérésének többféle módja van, de messze a legjobbak a lábfürdők, és bár furcsának tűnhet, az eredmények valóban hihetetlenek, különösen, ha a japán egésztest-tisztító technikát rendszeresen végezzük.

Testünk legtöbb idege a talpunkon található, ami sokkal érzékenyebbé teszi, de cserébe nagy hasznunkra vannak, mert rájuk hatva bármilyen betegséget ki tudunk irtani.
Ezek nem üres szavak! Ez a japán módszer évszázadok óta bizonyítottan hatékony. Ennyire egyszerű!
 
1 Ásványi lábfürdők
Öntsön forró vizet egy mosdótálba vagy egy kis vödörbe, amíg a lábát teljesen be nem borítja. Ezután adjon hozzá 2 evőkanál magnézium-szulfátot, 2 evőkanál szódabikarbónát, 2 evőkanál tengeri sót, 2 evőkanál almaecetet és az Ön által választott illóolajat. Keverje jól össze, amíg az egyes összetevők feloldódnak.
Lazítson, és tartsa a lábát ebben a keverékben 30 percig a maximális hatás érdekében. Ne aggódjon, ha a kezelés után kissé gyengének érzi magát, ez a méregtelenítési folyamat része, és javasoljuk, hogy növelje a magnéziumbevitelt a napi étrendjében.
Ha egy összetevő nem áll rendelkezésére, egyelőre anélkül is elvégezheti, de a hatékonysága valamivel kisebb lesz.
 
2 Bentonit agyaggal készült fürdők
Adjon fél csésze Epsom-sót és illóolajat a vízhez, és keverje össze, amíg felhígul. Keverjen össze egy kevés vizet 3 evőkanál bentonit agyaggal egy üvegedényben, keverje jól össze, és adja a vízhez.
Vegyen naponta 25 perces fürdőt, hogy növelje a magnéziumszintet a szervezetében, és más tápanyagok felszívódását is fokozza.
 
3 Fürdő gyömbérrel és hidrogén-peroxiddal
Adjunk 5 evőkanál hidrogén-peroxidot és 1 teáskanál gyömbérport a vízhez, keverjük össze, és tegyük a lábunkat bele fél órára. Ez a gyógymód serkenti a sejt- és szövetregenerációt, és megtisztítja a szervezetet a benne tárolt méreganyagoktól és baktériumoktól.
Mindegy, hogy a három gyógymód közül melyiket használja, csak egy hónapon keresztül minden nap végezze, hogy ne csak méregtelenítse a szervezetét, hanem segítsen neki, hogy a legjobb állapotban kerüljön, és erősítse az immunrendszerét.
 
 
Sneid László
 
Külső kép: pxhere.com
Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

EgészségVilága cikkajánló

További cikkek »